1 kg krumpli (főtt)
25 dkg brokkoli (fagyasztott)
25 dkg karfiol (fagyasztott)
10 dkg kukorica (fagyasztott)
15 dkg zöldségkeverék (fagyasztott)
3 dl paradicsomszósz
olaj
ételízesítő
őrölt fekete bors
A héjában főtt krumplit megpucoljuk, és karikákra vágjuk.
Egy tepsit enyhén kiolajozzuk, az aljára teszünk egy sor krumplikarikát. Rátesszük a brokkoli és karfiol rózsákat, megszórjuk a kukoricával és a zöldségkeverékkel.
Meghintjük ételízesítővel, és a paradicsomszósz felét ráöntjük.
Betakarjuk egy sor karikára vágott krumplival és leöntjük a szósz maradékával.
Megborsozzuk és forró sütőben 25 perc alatt megsütjük, majd még 5 percet grillezzük. Friss salátával tálaljuk.
a sütőt közepes lángra kapcsolom. A kenyérszeleteket félbevágom, így összesen 8 darab lesz. A sütőlemezt beolajozom. Mély tálban a tojást a tejjel habosra verem, belekeverem a fűsz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA krumplit megfőzzük és összetörjük. 1 dl langyos tejben, a cukor hozzáadásával az élesztőt felfuttatjuk. Kimérjük a lisztet és a közepébe öntjük a kovászt és a többi hozzávalót, v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű250 g mascarpone lesz belőle. Hozzávalók: fél liter legalább 30% -os habtejszin (jó a laktózmentes Aldi-s is), 1 evőkanál frissen facsart citrom leve. Eszközök hőmérő (mérési tarto...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mazsolát langyos vízben áztatjuk. A szőlőleveleket sós vízben megforrázzuk, szalvétán lecsurgatjuk és megszárítjuk. A leveleket a száruknál megfogva emelgetjük. Az apróra vágot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű