100 g vaj
100 g mártás (besamel)
200 g gépsonka (szeletelt)
50 g torma (ecetes)
A habosra kevert vajhoz, hozzákeverjük a hideg, sűrű besamelt. Ízesítjük és krémmé keverjük.
A szeletelt gépsonkát ezzel betöltjük, olvasztott aszpikkal lefényezzük, majd dermesztjük.
A hozzávalók szobahőmérsékletűek legyenek! A margarint habosra keverjük, majd hozzáadjuk a juhtúrót, a krémsajtokat, az összezúzott fokhagyma gerezdeket,végül a borsot és az összev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet tegyük fel főni a mazsolával, a citromhéjjal, cukorral és a sóval. A tojásokat verjük fel. Nem kell teljesen simára keverni, hogy legyenek a sárga túróban fehér kis darabok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat forrástól számítva 15 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni. A tejfölt, a majonézt, és a mustárt összekeverjük egy tálban. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, édesítjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát, a répát és a hagymát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk (én késes robotgépben szoktam nem túl kicsire aprítani – sokkal gyorsabban megvan). Megszórjuk 1 ek sóval, ö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű