menu

Családireceptkönyv.hu

Tormakrémes sonkatekercs


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


100 g vaj
100 g mártás (besamel)
200 g gépsonka (szeletelt)
50 g torma (ecetes)

Elkészítés:


A habosra kevert vajhoz, hozzákeverjük a hideg, sűrű besamelt. Ízesítjük és krémmé keverjük.
A szeletelt gépsonkát ezzel betöltjük, olvasztott aszpikkal lefényezzük, majd dermesztjük.

Tormakrémes sonkatekercs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Gyurkó
Boursin (francia krémsajt)
Boursin (francia krémsajt)

A hozzávalók szobahőmérsékletűek legyenek! A margarint habosra keverjük, majd hozzáadjuk a juhtúrót, a krémsajtokat, az összezúzott fokhagyma gerezdeket,végül a borsot és az összev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sárga túró (Bmintbalázs)
Sárga túró (Bmintbalázs)

A tejet tegyük fel főni a mazsolával, a citromhéjjal, cukorral és a sóval. A tojásokat verjük fel. Nem kell teljesen simára keverni, hogy legyenek a sárga túróban fehér kis darabok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Tojássaláta
Tojássaláta

A tojásokat forrástól számítva 15 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni. A tejfölt, a majonézt, és a mustárt összekeverjük egy tálban. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, édesítjük. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Monamari
Amerikai saláta
Amerikai saláta

A káposztát, a répát és a hagymát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk (én késes robotgépben szoktam nem túl kicsire aprítani – sokkal gyorsabban megvan). Megszórjuk 1 ek sóval, ö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk