1 db MAGGI Tyúkhúsleveskocka
4 db gombafej
50 dkg sertéstarja
ízlés szerint olaj
20 dkg füstölt sajt
50 dkg zöldborsó
10 dkg vaj
50 dkg burgonya
ízlés szerint só
2 evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítő
1 db MAGGI 2 IN 1 BARBECUE SERTÉSSÜLT PIKÁNS KETCHUPPAL ALAP
A húst 5 centis csíkokra vágjuk és MAGGI Húsvarázs ételízesítővel befűszerezzük, majd az olajban megsütjük. Utána az olajban a borsót megfuttatjuk és leöntjük a 2 dl vízben feloldott húsleveskockával.
Visszatesszük bele a húst és a gombákat, valamint a hozzáadott Maggi Fortélyok 2in1 Barbecue sertéssült pikáns ketchuppal alappal együtt megpároljuk.
Egy másik edényben a tisztított és kockára vágott burgonyát a vajon megsütjük, majd sózzuk. A ragut és a burgonyát összekeverjük, majd négy részre osztjuk.
A tetejére reszelt sajtot és egy-egy gombafejet teszünk, a ketchuppal kikevert pikáns fűszeralapot mellé tálaljuk.
Az egészet összekeverjük és forró olajban kisütjük. Papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges olaj lecsepegjen. Update lekvárral tálaljuk! Isteni finom!
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Morzsoljuk bele az élesztőt a langyos tejbe és hagyjuk felfutni. 2. Gyúrjuk össze a lisztet a tejföllel, a tojássárgájával, a vajjal, sóval, borssal és a kovásszal. 3. D...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, amikor a hús szinte mindenhol fehér, teszünk hozzá sót, borsot, pici őrölt pirospaprikát. Felön...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű