1 db MAGGI Tyúkhúsleveskocka
4 db gombafej
50 dkg sertéstarja
ízlés szerint olaj
20 dkg füstölt sajt
50 dkg zöldborsó
10 dkg vaj
50 dkg burgonya
ízlés szerint só
2 evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítő
1 db MAGGI 2 IN 1 BARBECUE SERTÉSSÜLT PIKÁNS KETCHUPPAL ALAP
A húst 5 centis csíkokra vágjuk és MAGGI Húsvarázs ételízesítővel befűszerezzük, majd az olajban megsütjük. Utána az olajban a borsót megfuttatjuk és leöntjük a 2 dl vízben feloldott húsleveskockával.
Visszatesszük bele a húst és a gombákat, valamint a hozzáadott Maggi Fortélyok 2in1 Barbecue sertéssült pikáns ketchuppal alappal együtt megpároljuk.
Egy másik edényben a tisztított és kockára vágott burgonyát a vajon megsütjük, majd sózzuk. A ragut és a burgonyát összekeverjük, majd négy részre osztjuk.
A tetejére reszelt sajtot és egy-egy gombafejet teszünk, a ketchuppal kikevert pikáns fűszeralapot mellé tálaljuk.
Den Kürbis und die Äpfel schälen, in Würfel schneiden, den Apfelsaft und Ingwer dazu geben. Mit dem Zucker mischen und 4 Min. kochen. Zitronensaft und -schale dazu geben. Schritt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3 db főtt tojás, 1 db tömlős sajt, 15 dkg vaj, snidling, só, bors. Ha nagyobb adag készül, meg lehet tölteni zöldpaprikát, paradicsomot. Behűteni, utána lehet szépen szeletelni. Ha...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűA húst kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk. A fűszerkeveréket összekeverjük az olajjal, beleforgatjuk a húst, és éjszakára, de legalább 1 órára hűtőbe tesszük. A pita elkészít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát egészben megfőzzük, majd megtisztítjuk. A tojásokat is megfőzzük és felkockázzuk a kolbásszal és sonkával együtt. A burgonyákat félbe vágjuk és kikaparjuk a belsejét....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz