1 db MAGGI Tyúkhúsleveskocka
4 db gombafej
50 dkg sertéstarja
ízlés szerint olaj
20 dkg füstölt sajt
50 dkg zöldborsó
10 dkg vaj
50 dkg burgonya
ízlés szerint só
2 evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítő
1 db MAGGI 2 IN 1 BARBECUE SERTÉSSÜLT PIKÁNS KETCHUPPAL ALAP
A húst 5 centis csíkokra vágjuk és MAGGI Húsvarázs ételízesítővel befűszerezzük, majd az olajban megsütjük. Utána az olajban a borsót megfuttatjuk és leöntjük a 2 dl vízben feloldott húsleveskockával.
Visszatesszük bele a húst és a gombákat, valamint a hozzáadott Maggi Fortélyok 2in1 Barbecue sertéssült pikáns ketchuppal alappal együtt megpároljuk.
Egy másik edényben a tisztított és kockára vágott burgonyát a vajon megsütjük, majd sózzuk. A ragut és a burgonyát összekeverjük, majd négy részre osztjuk.
A tetejére reszelt sajtot és egy-egy gombafejet teszünk, a ketchuppal kikevert pikáns fűszeralapot mellé tálaljuk.
A megmosott cukkinit héjastól felkarikázzuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a felszeletelt gombát és a cukkinit....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- felvágjuk a cukkinit nagyjából kettő centiméteres szeletekre. -keverjük össze a fűszerkeveréket négy evőkanál olajjal. - a cukkiniket kenjük meg alaposan a fűszeres olajjal...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA padlizsánokat sütőben megsütjük, hideg vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját. A megtisztított padlizsánokat összetörjük, megsütjük étolajban, hozzáadjuk a külön étolajban megpirított,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű