1 db MAGGI Tyúkhúsleveskocka
4 db gombafej
50 dkg sertéstarja
ízlés szerint olaj
20 dkg füstölt sajt
50 dkg zöldborsó
10 dkg vaj
50 dkg burgonya
ízlés szerint só
2 evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítő
1 db MAGGI 2 IN 1 BARBECUE SERTÉSSÜLT PIKÁNS KETCHUPPAL ALAP
A húst 5 centis csíkokra vágjuk és MAGGI Húsvarázs ételízesítővel befűszerezzük, majd az olajban megsütjük. Utána az olajban a borsót megfuttatjuk és leöntjük a 2 dl vízben feloldott húsleveskockával.
Visszatesszük bele a húst és a gombákat, valamint a hozzáadott Maggi Fortélyok 2in1 Barbecue sertéssült pikáns ketchuppal alappal együtt megpároljuk.
Egy másik edényben a tisztított és kockára vágott burgonyát a vajon megsütjük, majd sózzuk. A ragut és a burgonyát összekeverjük, majd négy részre osztjuk.
A tetejére reszelt sajtot és egy-egy gombafejet teszünk, a ketchuppal kikevert pikáns fűszeralapot mellé tálaljuk.
A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és összetörjük, mintha pürét készítenénk. Langyosra hűtjük és hozzáadjuk a vajat, majd a tojásokat,...
Elkészítési idő:fél disznófej, 2 nyelv, 2 szív, feltenni annyi vízben ami ellepi,egész hagymát fokhagymát,2 sárgarépát tettem bele ,kis ételízesítőt és főztem takarékon 5 óra hosszat. Fejhúst le s...
Elkészítési idő:A tejet és a túrót forrásig hevíted, aztán leszűröd és belerakod a vajat , sót és szódabikarbónát. Lassú tűzön kevergeted és sűrű krém lesz belőle 7-10 perc alatt. Ezután pedig ki...
Elkészítési idő: 30 perc1. A tonhalról leöntjük az olajat. Összekeverjük a sajttal, majonézzel és borssal. 2. A tortilla lapokat megkenjük a tonhalkrémmel. 3. Mindegyiket befedjük 5-5 szelet sonkával....
Elkészítési idő: 10 perc