1 db MAGGI Tyúkhúsleveskocka
4 db gombafej
50 dkg sertéstarja
ízlés szerint olaj
20 dkg füstölt sajt
50 dkg zöldborsó
10 dkg vaj
50 dkg burgonya
ízlés szerint só
2 evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítő
1 db MAGGI 2 IN 1 BARBECUE SERTÉSSÜLT PIKÁNS KETCHUPPAL ALAP
A húst 5 centis csíkokra vágjuk és MAGGI Húsvarázs ételízesítővel befűszerezzük, majd az olajban megsütjük. Utána az olajban a borsót megfuttatjuk és leöntjük a 2 dl vízben feloldott húsleveskockával.
Visszatesszük bele a húst és a gombákat, valamint a hozzáadott Maggi Fortélyok 2in1 Barbecue sertéssült pikáns ketchuppal alappal együtt megpároljuk.
Egy másik edényben a tisztított és kockára vágott burgonyát a vajon megsütjük, majd sózzuk. A ragut és a burgonyát összekeverjük, majd négy részre osztjuk.
A tetejére reszelt sajtot és egy-egy gombafejet teszünk, a ketchuppal kikevert pikáns fűszeralapot mellé tálaljuk.
A hagymát megtisztítom, összevágom, zsírban megpirítom. A tűzről félre húzva adunk hozzá pirospaprikát és egy kis paprikakrémet. Öntünk hozzá 2,5 dl vizet. Megvárjuk, amíg elfő...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes24 deka darás lisztbe belevagdalunk 18 deka vajat és a nyújtófával könnyedén összedolgozzuk. Most 2 deci tejfölt adunk hozzá, csipet sóval egyetemben és ugyancsak a nyújtófával szé...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz