1 üveg meggy
szegfűszeg
vaníliarúd
1 liter tej
mentalevél a díszítéshez
tejszín és tejszínhab
pirított mandulaforgács
erdei gyümölcsök (fagyasztott)
Az erdei gyümölcsöt és a meggyet forraljuk fel egy lábasban, majd adjuk hozzá a szegfűszeget és a fahéjat. Állandó keverés mellett még adjuk hozzá a már elkészített pudingot, és öntsük fel tejjel, tejszínhabbal, majd díszítsük habbal. Szórjuk meg mandulaforgáccsal és díszítsük mentalevéllel.
Szilikonos sütőpapírral kibélelünk egy 22 cm átmérőjű piskótakarikát. A sütőt előmelegítjük 180 C-ra, hőlégkeverés nélkül! A lisztet elkeverjük a kakaóporral. A tojásfehérjéket a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöt felteszem annyi vízben amenni ellepi, bele teszem a fahéjat, szegfűszeget és a cukrot. Ha felforr, a pudingot belekeverem, pár percig még főzöm és kész is.
Elkészítési idő: 15-20 perc Nehézség: Könnyű