menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldborsó-krémleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- zöldborsó kb. 1-2 fagyasztott csomag
- vöröshagyma
- húsleves alaplé
- tejszín

Elkészítés:


A vöröshagymát pici olajon megpároljuk, majd belerakjuk a zöldborsót és felöntjük alaplével. Puhára főzzük, majd összeturmixoljuk. A végén felöntjük tejszínnel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: ani44
Tejszínes túrókrémes piskóta
Tejszínes túrókrémes piskóta

A tojássárgákat a cukorral fehéredésig keverjük / én géppel szoktam/ hozzáadjuk a vizet tovább keverjük majd apránként hozzáadjuk a liszt a kakaó a sütőpor és szódabikarbóna keveré...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Boros almaleves
Boros almaleves

Meghámozzuk az almát, eltávolítjuk a magházát, és kisebb darabokra szeleteljük a gyümölcsöt. Fazékba tesszük, hozzáadjuk a cukrot, a kardamomot, a citrom-karikát, felöntjük a borra...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar manitoba liszt
manitoba liszt

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Virgínia
Meggyleves
Meggyleves

A fahéjat és a szegfűszeget 200 ml vízben felforraljuk, és 15 percen keresztül főzzük, majd leszűrjük. Közben a maradék vízhez adjuk a cukrot és a citromlevet, ezt is felforraljuk,...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk