menu

Családireceptkönyv.hu

Meggyleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg meggy (magozott)
2 L víz
1 csipet só
5 csapott evőkanál kristálycukor
1 db citrom héja
10 db szegfűszeg (egész)
1 db fahéj (egész)
2 db csillagánizs
1 evőkanál búzaliszt (BL55)
200 ml főzőtejszín (15-20%-os)

Elkészítés:


http://aprosef.hu/meggyleves_recept

Meggyleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Roberta
Sütés nélküli Oreo bonbon
Sütés nélküli Oreo bonbon

A kekszeket aprítógépben finom szemcséjűre őröljük. (A töltelékkel együtt.) Hozzákeverjük a mascarponét, majd a masszából 10 db golyócskát gyúrunk. Amíg vízgőz fölött megolvasztj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Gyümölcs leves
Gyümölcs leves

Sűrítés,1 dl víz púpozott evőkanál liszt, csomómentesre keverem, majd egy kis pohár tejföl, az egészet csomómentesre keverem, majd besűrítem vele a levest, kicsit hagyod rotyogni,...

Elkészítési idő: 30 per
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bólyi túrós lepény
Bólyi túrós lepény

1. Egy edényben összekeverjük a porcukrot, a lisztet és a sütőport. 2. Egy másik edényben az 1 ek cukorral habosra keverjük a tojásokat, utána hozzáöntjük a tejet. 3. Előszö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Aszalt szilva leves, pörkölt mogyoróval
Aszalt szilva leves, pörkölt mogyoróval

Az aszalt szilvát darabokra vágjuk. A szegfűszeget, a fahéjat tülbe vagy teatojásba tesszük ( ha puncs fűszerrel készítjük akkor nem szükséges). Felteszünk forrni 1 l vizet, belete...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk