50dkg csirkemell filé
ízlés szerint grill fűszerkeverék
1 fej vöröshagyma
1 fej kis fej lila hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál mustár
étolaj
Húst megmossuk, csíkokra vágjuk. Egy tálban beleöntjük a grillfűszert és annyi olajat, hogy szépen eltudjuk keverni a fűszer-keveréket.Majd belekeverjük a húst és félretesszük.
Vöröshagymát, lilahagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. A fokhagymát, fokhagyma nyomón átnyomjuk.
Majd rátesszük a húst.
Fehéredésig pirítjuk, közben hozzá adjuk a fokhagymát, és az 1-2 evőkanál mustárt. Kb. 10 perc el is készül.
Párolt mexikói zöldséges rizzsel tálaltam
Vágja szeletekre a mozzarellagolyót, majd vágja a csirkemelleket 2-re. Kenje el a Philadelphia ® -ot a csirkemell belsejében, tetejére helyezzen egy szelet mozzarellát, és tegye ho...
Elkészítési idő: 35 percA csirkemellet alaposan megmossuk, papírtörlővel szárazra törljük, vékony csíkokra vágjuk és némi zsiradékon aranysárgára pirítjuk. Ha megpirult felöntjük vízzel, tejszínnel, be...
Elkészítési idő:A csirkemellet és a sütőtököt felkockázzuk. A pórét felkarikázzuk. A csirkemell darabkákat a zsírban fehéredésig sütjük. Ízesítjük sóval, törött borssal. Hozzáadjuk a sütőtököt. Am...
Elkészítési idő:A kefirt összekeverjük a fokhagymával, a pirospaprikával, sóval, borssal, a mézzel és 4 evőkanál olajjal. Beleforgatjuk a csirkecombokat (egy tálban vagy zárható műanyag zacskóban...
Elkészítési idő: 45