50dkg csirkemell filé
ízlés szerint grill fűszerkeverék
1 fej vöröshagyma
1 fej kis fej lila hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál mustár
étolaj
Húst megmossuk, csíkokra vágjuk. Egy tálban beleöntjük a grillfűszert és annyi olajat, hogy szépen eltudjuk keverni a fűszer-keveréket.Majd belekeverjük a húst és félretesszük.
Vöröshagymát, lilahagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. A fokhagymát, fokhagyma nyomón átnyomjuk.
Majd rátesszük a húst.
Fehéredésig pirítjuk, közben hozzá adjuk a fokhagymát, és az 1-2 evőkanál mustárt. Kb. 10 perc el is készül.
Párolt mexikói zöldséges rizzsel tálaltam
Az aszalt szilvát a vörösborban, mikróban 2-3 percig előfőzzük. Összevágjuk az újhagyma fehér részeit és lereszeljük a fokhagymát. A pulykamellett kisebb kockákra vágjuk, besózzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOsszeforgatjuk Egy ejszakara hutobe tesszuk,majd zsiron, en( sertes zsiron) kisutjuk Isteni puha lett, es az ize is nagyon jo :) ,A zellert csikozzuk megparoljuk vizgoz felett vag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy teflon edény aljára 1 kávéskanál olívaolajat öntünk /vagy a pumpás olajspriccelőből egy nyomásnyit/, rátesszük a felkarikázott hagymát, jól átpároljuk, pirítjuk. Utána jöjjön a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokról leszedjük a bőrt, a csirkemájakat megtisztítjuk és kettévágjuk. A combokból kivesszük a csontot, vigyázva, hogy a hús egyben maradjon. Megsózzuk, megborsozzuk, és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű