1 kg csirkeszárny
50 dkg csirkemáj, szívvel együtt
ételízesítő, só, bors
3 db tojás
tej
liszt, zsemlemorzsa
olaj
A csirkeszárnyat megmosom, ételizesítőbe forgatom szárazra törlöm, a szárnyak közé teszem a szívtől megszabadított csirkemájat és a csirkeszárnyba helyezett, majd lisztbe, tejjel higított tojásba, majd zsemlemorzsába forgatom és forró, bő olajban kisütöm. A megmaradt szíveket is bepaníroztam és kisütöttem.
1. 2 csirkemellet szeletekre vágunk, és a szeleteket vajon hirtelen megsütjük, majd a szeleteket kivajazott tűzálló tálba tesszük, reszelünk rá 10 dkg füstölt sajtot. 2. Egy ki...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA makarónit sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet, kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz. Megs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellfiléket megtisztítjuk, megmossuk és megszárítjuk. A szétmorzsolt chipset tálba rakjuk. Egy másik tálba beleütjük a tojást,villával felverjük, ízlés szerint sóval és bor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagyobb serpenyőben forrósíts fel kevés kókuszolajat vagy zsírt. A csirkemell kockákat szórd meg sóval, borssal, forgasd össze, a forró olajon pirítsd aranysárgára. Ha kész, sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű