liszt
tojás
tej
ásványvíz
töltelék:
só
bors
darált sertéshús
gomba
hagyma
tejföl
trappista
zsemlemorzsa
olaj
Pörköltet készítünk a darált hússal: hagymát pirítunk, majd rátesszük a húst, a gombát, és fűszerezzük.
Amíg a hús puhul, palacsinta tésztát készítünk, és elkezdjük kisütni.
A megfőtt húsos krémbe tojást és tejfölt keverünk.
Palacsintákat megtöltjük, bepanírozzuk és sütjük. Amikor még forró, reszelt sajttal megszórjuk.
A bakonyi sertésszelet alapja a hús mellett a gomba. A kisebb gombákat egyben hagyjuk, a közepeseket félbe vágjuk, a nagyobbakat negyedeljük. Száraz, forró, füstölésig hevített ser...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet nagyon apró kockára vágjuk. Olajon megpirítjuk, picit megsózzuk, borsozzuk. Ha megpuhult, a levet leöntjük róla. Majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, bbq-t és a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézKrumplikat alaposan megmossuk, és sós vízben héjastól félpuhára főzzük. Az újhagymát és a petrezselymet felaprítjuk, a baconszeleteket apró darabokra vágjuk. A megfőt...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA puha vajat a Medve sajttal és a Camping sajttal habosra kikeverjük. A főtt tojásokat, az uborkát és a sonkát egészen apró kockákra vágjuk, a snidlinget felaprítjuk, és mindet a v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű