6 db csirkecomb
500 g gomba
3 evőkanál kókuszzsír
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
250 ml tejszín
100 ml alaplé
kakukkfű
só
bors ízlés szerint
Egy serpenyőben forrósítsuk fel a zsiradékot és nagyjából 5 percig süssük benne, a csirkecomb mindkét oldalát.
Az elősütött csirkecombokat, egy jénai tálba rakjuk. A serpenyőbe pároljuk meg a felszeletelt vöröshagymát, majd adjuk hozzá a gombaszeleteket és öntsük hozzá a tejszínt. Sózzuk, szórjuk meg borssal, adjuk hozzá a kakukkfüvet és az összetört fokhagymát, majd öntsük hozzá az alaplevet is.
Rotyogtassuk 10 percig, majd a tejszínes alapot öntsük a csirkecombokra és 180 fokos előmelegített sütőbe, alufóliával letakarva süssük 30 percig, a fóliát levéve még 15 perc sütés után tálalhatjuk. Köretként rizst, kuszkuszt, tésztát tehetünk mellé.
A combokat letisztítom, majd folyó víz alatt alaposan le mosom, egészben, vagy ketté vágva tálba rakom, sózóm, borsozom kevés Vegetát szórok rá,hozzá öntöm az olajat a csapott evő...
Elkészítési idő: 15-percAz apró kockára vágott vöröshagymát némi zsiradékon üvegesre pirítom, majd hozzáadom a tetszőlegesen felszeletelt csirkemellet és fehéredésig sütöm. Ezután mehet bele a gomba, a só...
Elkészítési idő: 25 percA csirkemellet kockákra vágjuk, majd megmossuk. Sóval és borssal fűszerezzük. Az ananászt megpucoljuk, felkockázzuk (konzerv ananászt is lehet használni). Az olajat felhevítjük. Ma...
Elkészítési idő: 30 perc