1 csomag fagyasztott leveles tészta
3 csomag virsli
kenéshez: tojás
tetejére: sajt tetszés szerint
A tésztát tepsi méretűre nyújtom. Zsírozott, lisztezett tepsibe emelem a kinyújtott tésztát(zsírpapírral bélelt tepsi is jó).
Késsel hosszanti irányban végigvágom a tésztát, de a végeinél, a szélén körülbelül 2 cm-t meghagyok, azt nem vágom be. Majd szépen beleszövöm a virsliket a tésztába.
Egyik csík a virsli alatt, a másik csík a virsli felett lesz. Megkenem a felvert tojással, majd tetszés szerint megszórom sajttal.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütöm. (A sütési idő kb 15 perc.)
A sütő begyújtásával kezdem, mire bemelegszik kész is a remekmű.
Sztori:
Ez a recept a kedvencem, mert gyorsan elkészíthető, nagyon mutatós és nem utolsó sorban nagyon finom.
Az olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, beletesszük a kockára vágott húst, és tovább dinszteljük, míg a húskockák kifehérednek. Hozzáadjuk a baconkockákat és a piro...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KözepesA bagettet szeletekre vágom, és a kizsírozott tepsibe rakom Ráteszem a bacon szalonnát és a sajtot ezt addig ismétlem míg minden elfogy a tetejére nem teszem rá a sajtot csak miko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű