0,5 kg burgonya
3 gerezd fokhagyma
só, bors, majoránna
zsír, esetleg olaj
vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. Bő zsírban megpirítjuk a főtt krumplit, hozzáadjuk a vékonyra szeletelt fokhagymát és a fűszereket.
A paszternákot megtisztítottam, hosszában félbevágtam, majd felkarikáztam. Nagyon kevés vízben elkezdtem párolni, sóztam, hozzáadtam egy csipetnyi kakukkfüvet és egy leheletnyi fri...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA burgonyát megmossuk és héjastól főzzük 15-20 percen át. Majd meghámozzuk és felszeleteljük. A hagymát is megtisztítjuk és felvagdossuk, hozzákeverjük. Az olívaolajat, a mustárt,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst egy bögrében vagy egy mércés edényben megmérjük. Az a lényeg, hogy lássuk, mekkora a térfogata. A rizs térfogatának duplája lesz a víz mennyisége, amire szükségünk lesz. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű