Családireceptkönyv.hu

Panírozott hagymakarikák


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


liszt
tojás
prézli (zsemlemorzsa)
olaj
hagyma

Elkészítés:


A recept elkészítéséhez külön tálakba helyezzük el a lisztet, tojást és a prézlit is. Fogjuk a hagymát és felkarikázzuk, majd egyenként az alapanyagokba forgatjuk őket. Mikor ezzel készen vagyunk, olajban kisütjük és már ehetjük is.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Újkrumpli sóágyon
Újkrumpli sóágyon

Remek köret grillezett husik mellé, mennyei, kívül ropogós, belül krémes. Egy cseréptálba terítettem nagyszemű sót, csak annyit, ami elfedte az alját. Erre szórtam friss rozmaring...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nokedli
Nokedli

Az alapanyagokból közepesen lágy masszát keverünk (tálban, fakanállal). Nem kell túlságosan kidolgozni a tésztát. Bő, lobogó, sós vízben (4-5 l vízhez 3 tk só és 1-2 ek olaj) több...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Téli tepsis zöldség
Téli tepsis zöldség

A céklákat 10 percre beáztatjuk langyos vízbe, aztán alaposan megsikáljuk, a szárcsonkot és gyökérvéget levágjuk, majd karcsú gerezdekre vágjuk. Nem feltétlenül kell meghámozni, me...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar zőldfűszeres töltött burgonya
zőldfűszeres töltött burgonya

smile hangulatjel A burgonyát héjában 3/4-re megfőzzük majd hosszában félbe vágjuk és karalábévájóval vagy kanál segítségével kívájjuk a közepét!Ezt se dobjuk ki mert a töltött kru...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk