liszt
tojás
prézli (zsemlemorzsa)
olaj
hagyma
A recept elkészítéséhez külön tálakba helyezzük el a lisztet, tojást és a prézlit is. Fogjuk a hagymát és felkarikázzuk, majd egyenként az alapanyagokba forgatjuk őket. Mikor ezzel készen vagyunk, olajban kisütjük és már ehetjük is.
A zöldségeket megmostam,végeiket levágtam és feldaraboltam. Egy serpenyőben kókuszolajon elkezdtem megpárolni, fűszereztem, lefedtem és hagytam puhulni.
Elkészítési idő: 10 percA nokedlihez a tűzhelyre teszünk egy vízzel teli edényt, sót szórunk bele, majd nekiállunk összekeverni a tésztát amíg a víz felforr. A tojást egy tálba ütjük, beleöntjük a liszte...
Elkészítési idő:A burgonyát meghámozom, zöldségszeletelővel felcsíkozom. A burgonyához adom a karikára vágott újhagymát, a feldarabolt tarját, a tojást, sózom, borsozom, megszórom a liszttel és a...
Elkészítési idő: 30 perc