1dl sör (maximum)
1 tojás
3-4 kanál liszt
Só(kevés)
Köret: sült burgonya
Kevés olaj kb. 2kanál, kis só.
A halat felcsíkozzuk, és elkészítjük a sörtésztát.
A lisztbe belekeverjük a tojást, majd addig öntjük hozzá a hideg sört, amíg sűrű tejszín állagú nem lesz.
Ebben mártjuk meg a halszeleteket. Forró olajban sütjük.
Sültkrumpli:a burgonyát hasábokra vágjuk, és forró olajban kisütjük.
1. Vágjuk a lazac filét apróra, verjük a tojást, amíg habos, vágjuk fel a hagymát és a fokhagymát. 2. Keverjünk össze mindent egy tálban, ízesítsük a fűszerekkel és a mustárral. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegmossuk és kisebb kockákra vágjuk a halat. Megsózzuk és állni hagyjuk. Kockákra szeleteljük a vöröshagymát és megdinszteljük az olajon. Hozzákeverjük a színes paprikát és felönt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA filéket beirdaljuk, ujjnyi széles csíkokra vágjuk, sózzuk, törött borssal fűszerezzük. A zöldségféléket megtisztítjuk. A vöröshagymát finomra, a zöldségeket gyufaszál vastagságúr...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA harcsafilét sóval bedörzsöljük és félretesszük. A szalonnát körömnyi darabokra vágjuk, kisültjük, a kisült szalonnát kiszedjük. A megpucolt vöröshagymát fin...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű