1 dl kefir vagy natúr joghurt
4 tojás
só, bors
reszelt sajt ízlés szerint
1 nagyobb sárgarépa párolva és apróra vágva
2 savanya uborka apróra vágva
1 kaliforniai paprika
1 filézett csirkemell
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A húst vékonyra vágjuk, sózzuk és borsozzuk.
A tojásokat felverjük, kikeverjük a kefirrel vagy a joghurttal, és a sajttal, majd egy akkora tepsibe öntjük, hogy ne legyen túl vastag és a sütőben kisütjük.
Amikor kihűlt felvágjuk akkorára mint a hús, ráteszünk egy szelet húsra egy alapot, megszórjuk paprikával, uborkával és a répával, majd hústűvel összefogjuk. Bepanírozzuk, majd forró olajban kisütjük.
Köretnek kukoricás rizst adtam mellé, de lehet krumplipürével is tálalni.
A csirkemellet bevágjuk, mintha zsebet csinálnánk belőle, sózzuk, borsozzuk, megtöltjük a feta és a maci sajttal. Beteketjük bacon szalonnával. Lefedve sütjük fél órát, majd még fé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Mosd meg a csirkemelleket és vágd kisebb darabokra. 2.Egy tálban keverd össze a joghurtot sóval, borssal és a reszelt parmezánnal. 3.Kend meg a joghurtos keverékkel a csirkemel...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: KönnyűA csirkemellet szeletekre vágjuk, majd mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk, végül lisztben megforgatjuk, a felesleget lerázzuk. Egy nagy serpenyőben olajat hevítünk, és a hússzeletek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a mártáshoz fogunk hozzá. Zsírban megpirítjuk a vöröshagymát, beletesszük egy kis apróra vágott kaprot, késhegynyi pirospaprikát, ízlés szerint sót. Ha van csontlé, úgy az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű