menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött csirkemell recept


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 dl kefir vagy natúr joghurt
4 tojás
só, bors
reszelt sajt ízlés szerint
1 nagyobb sárgarépa párolva és apróra vágva
2 savanya uborka apróra vágva
1 kaliforniai paprika
1 filézett csirkemell
liszt
tojás
zsemlemorzsa

Elkészítés:


A húst vékonyra vágjuk, sózzuk és borsozzuk.
A tojásokat felverjük, kikeverjük a kefirrel vagy a joghurttal, és a sajttal, majd egy akkora tepsibe öntjük, hogy ne legyen túl vastag és a sütőben kisütjük.
Amikor kihűlt felvágjuk akkorára mint a hús, ráteszünk egy szelet húsra egy alapot, megszórjuk paprikával, uborkával és a répával, majd hústűvel összefogjuk. Bepanírozzuk, majd forró olajban kisütjük.
Köretnek kukoricás rizst adtam mellé, de lehet krumplipürével is tálalni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jucus
Fetával töltött csirkemell
Fetával töltött csirkemell

A csirkemellet bevágjuk, mintha zsebet csinálnánk belőle, sózzuk, borsozzuk, megtöltjük a feta és a maci sajttal. Beteketjük bacon szalonnával. Lefedve sütjük fél órát, majd még fé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Egyszerű sült csirkemell nuggets joghurt kéregben
Egyszerű sült csirkemell nuggets joghurt kéregben

1.Mosd meg a csirkemelleket és vágd kisebb darabokra. 2.Egy tálban keverd össze a joghurtot sóval, borssal és a reszelt parmezánnal. 3.Kend meg a joghurtos keverékkel a csirkemel...

Elkészítési idő: 45
Nehézség: Könnyű
share
Serpenyős cordon bleu
Serpenyős cordon bleu

A csirkemellet szeletekre vágjuk, majd mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk, végül lisztben megforgatjuk, a felesleget lerázzuk. Egy nagy serpenyőben olajat hevítünk, és a hússzeletek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Galántai csirkecomb
Galántai csirkecomb

Először a mártáshoz fogunk hozzá. Zsírban megpirítjuk a vöröshagymát, beletesszük egy kis apróra vágott kaprot, késhegynyi pirospaprikát, ízlés szerint sót. Ha van csontlé, úgy az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk