1 cs kész nudli
1 cs fagyasztott csirkemáj
2-3 fej hagyma
só, bors, zsír
A kész nudlit forrásban lévő sós vízben kifőzöm. Zsírt forrósítok, a hagymát kockára vágom, megpirítom a hagymát, megtisztítom és megmosom a májat, majd rádobom a hagymára. Fűszerezem és pár perc alatt készre pirítom. A hagymás májat a nudlival tálalom.
A csirkecombokat tisztítás után, bőrösen, beletesszük egy tálba. Hozzátesszük a hagymák kivételével az összetevőket, és összekeverjük, állni hagyjuk 1 órát. Az idő leteltével egy...
Elkészítési idő: 1 óra 15 p Nehézség: KönnyűA csirkemellet alaposan fűszerezzük be sóval, borssal, majoránnával. Egy serpenyőbe öntsünk kevés olívaolajat (ha nincs, sima olaj is megteszi). Amikor felhevült, dobjuk bele a szá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, négy-hat szeletre osztjuk, a méretétől függően. A fűszerekkel átkenjük, majd lisztbe, fűszerezett tojásba, zsemlemorzsába panírozzuk és forró olajban kisütjük. Am...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokról a bőrt lefejtjük, majd a forgóknál kettévágjuk és enyhén besózzuk. A megtisztított hagymát a kicsumázott paprikával együtt apró kockákra vágjuk és az olajon meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes