Családireceptkönyv.hu

Töltött krumpli


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 nagyobb krumpli
1 közepes vöröshagyma
4 tojás
2 szelet bacon
3 db virsli
4 dl tejföl
1 piros kaliforniai paprika
10 dkg sajt
1 dl olaj

Elkészítés:


A krumplit sós vízben, héjában megfőzzük. A tojásokat keményre főzzük. A hagymát apróra vágjuk, majd az olajon megpirítjuk az összevágott szalonnával együtt. A virslit, a tojásokat és a paprikát apróra vágjuk. A kihűlt krumplit meghámozzuk, félbevágjuk, sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk. Kiskanállal kivágjuk a közepüket. A krumplik belsejét, a tojást, a szalonnás-hagymás keveréket, a virslit és a paprikát egy kanál tejföllel alaposan összekeverjük. Ízlés szerint fűszerezzük, majd a krumplik belsejébe töltjük. A megmaradt tejföllel meglocsoljuk. A tetejüket reszelt sajttal megszórjuk. A sajt pirulásáig sütjük 180 fokos sütőben.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tünde
Diós-meggyes rakott kifli
Diós-meggyes rakott kifli

A vaníliát a citromhéjjal és a tejjel felforraljuk. Lehúzzuk a tűzről és fedő alatt 10 percig pihentetjük. A tojások sárgáját habosra keverjük a kristálycukorral, apránként hozzász...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Márti
Bundáskenyér sütőben
Bundáskenyér sütőben

A tepsit terítsd be a sütőpapírral, majd rakd rá a kenyeret, A tojást felvered, hozzáadod a tejfölt, majd jól keverd el, aztán tegyél bele mindent, amit előkészítettél. Ezt kanalaz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött húsos palacsinta gombamártással, burgonyakro
Töltött húsos palacsinta gombamártással, burgonyakro

A krokett készítése: a burgonyákat meghámozzuk, gerezdekre vágjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük, majd összetörjük, a többi hozzávalóval összekeverjük. A burgonyamasszát egy liszteze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Töltött kifli - OK
Töltött kifli - OK

1. A kiflik végét levágjuk, majd 3 felé vágjuk, s a belüket kiszedjük. 2. A hozzávalókat ledaráljuk, kevés kifli belsőt hozzáadunk. 3. Beletöltjük a tölteléket a kiflibe....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk