8db főt tojás
2fej v.hagyma
olaj
só,bors,pirospaprika
tejföl
fél ek.liszt
Az olajon megfonnyasztom az apróra vágott hagymát. Fűszerezem. Felöntöm kevés vízzel. A tejfölt összekeverem a liszttel, és besűrítem vele az alapot. Beleteszem a széles karikákra vágott tojást, átforralom és főt rizzsel tálalom.
Tálaláskor: tejföllel és petrezselyem zölddel díszítem.
A tojásokat felverjük, összekeverjük a sült szalonna kockákkal, a főtt krumplival, a sajttal, a snidlinggel és a tejszínnel. Egy kevés vajat olvasztunk meg a serpenyőben, ráöntjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyűjtési módok A gyógynövényeknek nem minden része tartalmaz azonos minőségű és mennyiségű hatóanyagot, ezért különböző részeik alkalmasak a drogelőállításra. Egyes növényfaj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy fej vöröshagymát és egy gerezd fokhagymát apróra vágunk, majd kissé megpárolunk egy pici vajon, majd hűlni hagyjuk. Két evőkanálnyi zöldfűszert (pl. petrezselyem, kapor, snid...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű