8db főt tojás
2fej v.hagyma
olaj
só,bors,pirospaprika
tejföl
fél ek.liszt
Az olajon megfonnyasztom az apróra vágott hagymát. Fűszerezem. Felöntöm kevés vízzel. A tejfölt összekeverem a liszttel, és besűrítem vele az alapot. Beleteszem a széles karikákra vágott tojást, átforralom és főt rizzsel tálalom.
Tálaláskor: tejföllel és petrezselyem zölddel díszítem.
A burgonyát puhára főzöm, krumplinyomóval megtöröm és hagyom kihűlni. Amikor meghűlt, hozzáadom a reszelt parmezánt, a tojást, az aprított petrezselyemzöldet, sózom, borsozom, a...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepes1. A vajat felkockázom, és elmorzsolom a liszttel és a sóval. Beleöntöm az ecetes vizet, és a lehető legkevesebb mozdulattal összegyúrom. Koronggá lapítom, és minimum 4 órára, de a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA műanyag kiszúróval szúrjuk ki a kenyeret, a felvágottat és a sajtot is .Díszítsük ízlés szerint zöldséggel, majonézzel, mustárral...
Elkészítési idő: 10 p Nehézség: KönnyűA kivájt avokádóhússal és minden alkotóelemmel aprítógépbe tettem és turmixoltam.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű