2 db előrefagyasztott leveles tészta lap
4 pár virsli
1 db tojás
szezámmag
Az előrefagyasztott leveles tésztát kiengedjük. Ha szükséges, ki is nyújtjuk felengedés után. (kb. fél cm vastagságú legyen.)
A tésztát 6 cm* 8 cm-es darabokra vágjuk, a darabkák széleit bekenjük tojással.
A darabok közepébe virslidarabot csavarunk. A tésztát kívülről is megkenjük tojással. A tetejére szórhatunk szezámmagot.
Előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben 200°C-on 15-20 percig sütjük.
A vizet feltesszük forrni, majd ha forr, akkor teszünk bele olajat, sót és a tésztát. Közben egy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, és beleszórjuk a búzadarát....
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA káposztát megtisztítom,a torzsáját kivágom,lereszelem káposzta reszelőn.Besózóm majd kb.fél óra múlva a felesleges vizet kinyomkodom,és lábosba rakom olajat öntök rá ,nagyon jól...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Forrásban lévő, sós vízben főzd meg a tésztát al dente. 2. Míg a tészta fő, készítsd el a szószt. 3. Egy robotgépben keverd össze a cottage cheese-t at átmosott bazsalikomleve...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű