250 g darált háztartási keksz
60 g holland kakaópor
30 g vaj
3 evőkanál sárgabarack lekvár
3 evőkanál tej
100 g porcukor
150 g kókuszreszelék
Az összes száraz hozzávalót összekeverem.
A vajat megolvasztom, majd hozzáadom a keverékhez.
Félkész masszához hozzáadom a lekvárt és a tejet. Összedolgozom a keverékkel
A kész masszából golyókat formázok.
A golyókat megforgatom kókuszreszelékben
1 órát hagyom hűtőben állni, hogy az ízek összeérjenek.
(Tál mérete: 20×36 cm) Először lefőzzük a kávét, majd bele keverjük a rumaromát. A habtejszínt a habfixálóval kemény habbá felverjük, majd hozzá dolgozzuk a mascarponét. A tál a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Először a száraz alapanyagokat, így a lisztet, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a sütőport és a citromhéjat összekeverjük, majd gyorsan belemorzsoljuk a vajat vagy a margarint. Vé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összegyúrunk, majd kis golyókat formálunk, sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk őket, majd villával lenyomjuk kissé. Ezzel mintegy mintázzuk is a felületüket. De ellapí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és egy nagyobb méretű tepsit kivajazunk és -lisztezünk. A lisztet átszitáljuk, hozzákeverjük a kétféle cukrot, a sütőport és a sót, majd el...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes