1 kg burgonya
28-30 dkg liszt
0.5 marék morzsa
1 kiskanál só
1 kiskanál cukor
A burgonyát megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, hűtjük, majd áttörjük.
Egy tálba öntjük, hozzá adjuk a lisztet, morzsát, só, cukor összegyúrjuk.
Vizet teszunk fel főni, a tésztát ceruza vastagságúra sodorjuk
Lekvárral, porcukorral tálaljuk. (Mikor a morzsát lepirítottam utánna szoktam hozzá keverni fahéjas porcukrot így még finomabb.)
Felvételt hirdetünk a világ legnagyobb online távmunka hálózatához! Nincs korhatár, nem kérdezzük honnan jöttél mi a végzettséged. Nálunk nem a diploma számít, hanem a hozzáállás...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: KönnyűA reszelt sárgarépából kicsit kinyomkodjuk a levet, de ne legyen csontszáraz. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét a sóval felverjük kemény habnak. A sárgákat kikeverjük a szód...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA banánt villával nyomkodd össze, majd keverd össze az összes hozzávalót és 200°os előmelegített sütőben süsd 15-20 percig! ?
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bagetteket srégen kb 1,5 cm-es darabokra szeljük. Mindegyiket vajjal megkenjük, sózzuk. Körberakjuk felváltva a tányéron. A bagettszeletek közé egy-egy szelet uborkát legalább f...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű