70 dkg krumpli
3 evőkanál olaj
só
0.5 csokor petrezselyemzöld
A krumplikat meghámozzuk és alaposan megmossuk.
Közepes méretű kockára vágjuk és sós vízben, közepes lángon megfőzzük.
Amíg fő, a petrezselymet apróra vágjuk.
Serpenyőben 3 ek. olajon pirítani kezdjük, de vigyázni kell, hogy oda ne égjen. Elég neki kb. 1 perc.
Ha megfőtt a krumpli leszűrjük.
Az olajos petrezselyemhez adjuk és jól átforgatjuk benne, vigyázva hogy a krumplik össze ne törjenek.
Ha jól összekevertük, már el is készült a petrezselymes krumpli. :)
1. Az egészben hagyott, héjas krumplikat nagyon alaposan megmossuk, kefével lesikáljuk, az esetleg hibás részeiket eltávolítjuk. 2. Ezután minden krumplit bevagdosunk keresztbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésben készítsd elő a zöldségeket: Vágd apróra a hagymát, magozd ki és szintén vágd apróbb darabokra a zöldpaprikát. Egy percre mártsd forró vízbe a paradicsomokat, húzd le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát kicsit átmostam, majd összevágtam. Hozzáadtam a tojásokat, fűszereztem, a végén raktam bele az útifűmaghéjat. Pár percig hagytam pihenni. Közben a szalonnát vékony c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű