15 dkg csirkemáj
5 dkg zsír
5 dkg vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
késhegynyi kakukkfű
őrölt kömény
A csirkemájat megtisztítom, majd nagyobb darabokra vágom.
A vöröshagymát csíkokra vágom, és a zsiradékon egészen puhára párolom. Ezután adom csak hozzá a karikára vágott fokhagymát, és mindössze egy percig pirítom össze őket.
Végül hozzáadom a májat is, valamint a bors és só kivételével a fűszereket, és 6-8 perc alatt megsütöm. A legnagyobb darabot félbevágom, ellenőrzöm, hogy nem véres-e a belseje. Ha már rendesen átsült, lehúzom a tűzről, sózom, borsozom, és főtt rizzsel tálalom.
A gyökérféléket, a sárgarépát, petrezselymet, paszternákot, céklarépát, cukorrépát, stb. pincében és homokban tárolhatjuk. (Vermelés: http://www.edenkert.hu/novenydoktor/aktu...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA káposztát apróra reszelem, besózom, majd hozzáadom a borsot és a köményt. Állni hagyom, míg levet ereszt (kb 15-20 perc). A levét kinyomkodom, hozzáadom a tojásokat, és összed...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt a tejben felfuttatom, hozzákeverem a vizet. A liszthez hozzákeverem cukrot, és az élesztős oldattal eldagasztom, közben az olajat is hozzáadom. Ha a tészta kész, 4 ci...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Nehéz