15 dkg csirkemáj
5 dkg zsír
5 dkg vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
késhegynyi kakukkfű
őrölt kömény
A csirkemájat megtisztítom, majd nagyobb darabokra vágom.
A vöröshagymát csíkokra vágom, és a zsiradékon egészen puhára párolom. Ezután adom csak hozzá a karikára vágott fokhagymát, és mindössze egy percig pirítom össze őket.
Végül hozzáadom a májat is, valamint a bors és só kivételével a fűszereket, és 6-8 perc alatt megsütöm. A legnagyobb darabot félbevágom, ellenőrzöm, hogy nem véres-e a belseje. Ha már rendesen átsült, lehúzom a tűzről, sózom, borsozom, és főtt rizzsel tálalom.
1. A lisztben elkeverjük a sütőport és a sót, majd az olaj és a víz hozzáadásával tésztát kapunk. Gombócra formázzuk, becsomagoljuk egy fóliába és addig pihentetjük, amíg elkészül...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzeleteljük fel a gombát kisebb darabokra. Ha kicsik a gombák, akkor nem kell felvagdosni. Keverjük össze a fokhagymát az olajjal, a sóval és a többi fűszerrel, az így kapott fűsze...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA palacsinta hozzávalóit csomómentesre keverjük annyi szódavízzel, hogy a megfelelő állagot kapjuk. Hűtőben 30 percig pihentetjük, majd olvasztott vajjal kikent, közepes mére...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesFelvételt hirdetünk a világ legnagyobb online távmunka hálózatához! Nincs korhatár, nem kérdezzük honnan jöttél mi a végzettséged. Nálunk nem a diploma számít, hanem a hozzáállás...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: Könnyű