1 kg csirkemell
200 g csirkemellsonka
2 csomag lapkasajt
ízlés szerint só
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
Húst vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, egy csík sonka, egy csík sajt, majd feltekerjük és fogvájóval átszúrjuk.
Bepanírozzuk és kisütjük.
Burgonyakrokettel találjuk.
A combokat besózzuk, majd az elkészített pácba jól beleforgatjuk, és pár órát állni hagyjuk. Pác készítése: A kacsazsírt ízlés szerint kakukkfűvel, rozmaringgal, őrölt fehér bors...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesEgy tűzálló tálat meglocsolunk olajjal. A darált húst ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, összekeverjük, majd 5 egyenlő részre osztjuk. Gombóccá gyúrjuk, majd a tepsiben a tenyerünkke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékonyra szeleteltem, kiklopfoltam, sóztam, őrölt borssal megszórtam. A szeleteket lisztbe, felvert tojásba, majd újból lisztbe forgattam. Egy hőálló tálat folyék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát, vöröshagymát, sonkát kisebb kockákra a gombát szeletekre vágtam. A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam, grillfűszerrel megszórtam és kevés zsíron szép pir...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű