1 kg csirkemell
200 g csirkemellsonka
2 csomag lapkasajt
ízlés szerint só
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
Húst vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, egy csík sonka, egy csík sajt, majd feltekerjük és fogvájóval átszúrjuk.
Bepanírozzuk és kisütjük.
Burgonyakrokettel találjuk.
A burgonyát és a cukkinit megtisztítjuk, majd lereszeljük és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a húst, a tojást és a zsemlemorzsát, fűszerezzük és a zúzott fokhagymát és az apróra vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst nagy szeletekre vágjuk, majd sózzuk és borsozzuk. Az olajat felhevítjük és a húsok mindkét oldalát megpirítjuk. A hagymát és a paprikát megtisztítjuk és apróra vagdossuk, eg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkét megmossuk, feldaraboljuk, megsózzuk és borsozzuk. A margarinon átpirítjuk, majd melegen tartjuk. A megmaradt margarinban megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát, a gyuf...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A pulykamellet lebőrözzük, kicsontozzuk, felszeleteljük, és rostjaira merőlegesen sűrűn bevagdossuk. 2. Húsverővel óvatosan kiveregetjük, és megsózzuk a hússzeleteket, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű