500 g csirkemáj
4 evőkanál olaj
0,5 dl víz
3 db nagy burgonya
ízlés szerint só
1 liter víz
1 fej friss saláta
Megtisztítom a burgonyát, 4 részre vágom, és sós vízben puhára főzöm. Ha megfőtt leszűrőm és összetöröm.
A kis tepsibe olajat öntök és beleöntöm a vizet is. A megmosott májat belerakom, fóliával letakarom, és előmelegített sütőben készre párolom.
Hamar kész van leveszem a fóliát, és sózom ízlés szerint, és pirítom hogy szint kapjon. (Csak a disznómájat nem szabad sózni.)
Majd burgonyával és salátával kínálom.
Elkészítés: Keverjük jól össze a hozzávalókat egy kisebb serpenyőben. Közép magas hőfokon addig keverjük, amíg sűrű paszta állagú nem lesz. Ez nem tart sokáig, úgyhogy nem érdeme...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit hejaban megfozom, es teljesen kihutom. Megtisztitom a hejatol, es a reszelo nagyobb lyukjan lereszelem. Fuszerezem izles szerint, so,bors,vegeta. A tojasokat egy kulo...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűHagyományos ham and eggs-t készítünk. Az olajat egy serpenyőben felmelegítjük. Beletesszük a bacon szeletet, megsütjük mind a két oldalát. Ráütjük a tojásokat, kicsit megsózzuk, és...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk és sós vízben megfőzzük, majd összetörjük és kihűtjük. Hozzáadjuk a lisztet, sózzuk és borsozzuk, majd a vajat is hozzákeverjük és összegyúrjuk. A tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű