A tésztàhoz:
30 dkg liszt
4 ek étolaj
1 tk só
langyos víz
bors
A szószhoz:
330 g tejföl
fokhagyma ízlés szerint
só
A töltelékhez:
kolbàsz
hagyma
erőspaprika
paradicsom
sajt
Összegyúrjuk a tészta hozzàvalóit, majd hagyjuk pihenni.
Kikeverjük a szàmunkra tetsző szószt, és előkészítjük a tölteléket.
A tésztàt négy egyenlő részre osztjuk, és egyessével kisütjük őket kevés olajon. Miközben sül, ràkenjük a szószt, és ràtesszük a feltétet. Ha megsült kettébe hajtjuk.
A tojásokat verjük fel, keverük jó habosra a tejszínnel, majd sózzuk és borsozzuk. A kenyérszeleteket áztassuk a tojásba, majd helyezzük egy kivajazott tepsibe, a megmaradt tejszín...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűSchweineschnitzel dünn klopfen, mit Senf bestreichen, würzen mit Salz und Pfeffer, mit Schinken belegen und aufwickeln (evtl. mit Zahnstocher oder Faden fixieren). Die Rouladen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a csipet sóval elkezdjük melegíteni. Kb félidőben hozzáadjuk a cukrot, majd fokozatosan a búzadarát és kevergetjük, hogy ne legyen csomós, és az egészet felforraljuk. Ha ké...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű