menu

Családireceptkönyv.hu

Virslis falatkák


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 db előrefagyasztott leveles tészta lap
4 pár virsli
1 db tojás
szezámmag

Elkészítés:


Az előrefagyasztott leveles tésztát kiengedjük. Ha szükséges, ki is nyújtjuk felengedés után. (kb. fél cm vastagságú legyen.)
A tésztát 6 cm* 8 cm-es darabokra vágjuk, a darabkák széleit bekenjük tojással.
A darabok közepébe virslidarabot csavarunk. A tésztát kívülről is megkenjük tojással. A tetejére szórhatunk szezámmagot.
Előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben 200°C-on 15-20 percig sütjük.

Virslis falatkák

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött Lángos
Töltött Lángos

Az élesztőt langyos tejben megfuttatom, a liszttel, a tejföllel és a sóval a kenyérsütőgépbe teszem és kidolgoztatom. Letakarom, és kb. fél órát langyos helyen kelesztem. A tésztá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar HUmmusz
HUmmusz

Csicseriborsókrém (hummusz) - hűtést igényel! Összetevők: csicseriborsó, szezámmag, olívaolaj, só, fokhagyma, citromsav, római kömény Tökmagos csicseriborsókrém - hűtést igényel!...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Királyné sajtos-tojásos burgonyája recept
Királyné sajtos-tojásos burgonyája recept

A burgonyákat meghámozzuk, karikákra vágjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük a levét. Rászórjuk a maréknyi lisztet, a felvert tojást megsózzuk, ráöntjük a burg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Stefánia vagdalt
Stefánia vagdalt

A vöröshagymát felaprítom, a zsömléket kevés tejbe áztatom. A darált húsba belekeverek 2 egész nyers tojást, a kifacsart zsömléket, sót, majoránnát, pirospaprikát, finomra vágott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk