1,5 bögre rizs
500 g csirkemell filé
450 g brokkoli
200 g zöldborsó (én mirelit)
kurkuma
só
bors
pirospaprika
150 g joghurt
2 ek tejföl
0,5 db citrom leve
Minden hozzávalót külön elkészíteni.
Megfőzni a rizst, a borsót, párolni a brokkolit.
A csirkét kis darabokra vágni, kevés olajon megpirítani, sóval borrsal és kevés pirospaprikával megfűszerezni.
A rizst, a borkkolit, a borsót, a csirkét összekeverni majd ráönteni a joghurtot, a tejfölt és az egészet megfűszerezni kurkumával, borssal és a végén ráfacsarni a citromot, majd az egészet újra összekeverni.
Elkészítés: A tepsit beszórjuk sóval, a csirkecombokat ráfektetjük lehet fűszerezni is de nem szüksèges, majd sütőben 25-30 perc alatt kèszre sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szelet húsokat kiklopfolom,besózom. Egy vékony szelet sonkát ráhelyezek a húsra,erre jön egy kockasajt(a háromszögű sajtot hosszában félbe vágom és egymásba fordítom). Felteker...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát főzzük meg sós vízben. A csirkemellet kockázzuk fel, sózzuk és borsozzuk meg, majd kevés vajon pirítsuk meg. Közben reszeljük le a sajtot, a tejföllel, a petrezselyemmel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemell-filéket fél cm vastag szeletekre vágjuk, minden oldalukat sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük. A keményítőt simára keverjük a vízzel, beleforgatjuk a csirkemelleket. Legal...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes