A csirkecombokat kicsontoztam és a következő töltelékkel töltöttem meg.1 fej vöröshagymát megdinszteltem csöpp sóval majd hozzá adtam 10 dkg darált csirkehúst,2 csirke májat apróra vágva,zöldség zöldjét apróra aprítva,fűszereztem még só,bors ételízesítő,3 szelet kenyeret tejbe áztatva és kinyomkodva hozzáadtam és 2 tojást ütöttem rá és egy kicsit még a tűzön kevergetve sütöttem,amikor kihűlt megtöltöttem a combokat és fólia alatt sütöttem amíg puha nem lett majd levettem a fóliát és pirosra sütöttem,kissé kihűlt majd szépen felszeleteltem
1. A húst vékony csíkokra vágjuk és a felhevített olajon fehéredésig pirítjuk. 2. Megszórjuk ételízesítővel, majoránnával fűszerezzük és kevés víz hozzáadásával készre pár...
Elkészítési idő: 30 percElsőként elkészítjük a pácot. Egy kis edényben összekeverjük a sót, borsot, chilit és citromlevet, majd 1-2 órára beleforgatjuk a megmosott csirkecombokat. Összekeverjük a száraz...
Elkészítési idő: 1 óra 20 percA húst vékony szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk, fűszerezzük. A brokkolit forrásban lévő sós vízben megfőzzük (friss brokkolit használtam, kb. 5 percig főztem). A cottage chee...
Elkészítési idő: 1,5 óra