később
később
A tésztát hagyományos módon megfőzzük. Egy tepsit kizsírozunk. A tészta 1/3 részét eloszlatjuk benne. A tetejére a szeletelt sajtból teszünk egy réteget. Következő réteg ismét 1/3...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűA makarónit összetördelés nélkül megfőzzük, leszűrjük és egy kevés (2 dkg) olvasztott vajjal összekeverjük, forró víz felett melegen tartjuk. A hagymát apróra vágjuk és a megolvasz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlvaszd ki a spenótot, majd a hozzávalókat hidegen keverd össze, és alacsony tűzön óvatosan melegítsd fel. Ha nem mirelit spenótból készíted, akkor vágd csíkokra a leveleket, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFeltesszük forrni a tészta vizét egy kis sóval. Amíg felforr, addig szinte el is készül a "szósz". Egy magas falú serpenyőbe (én egy teflon wokot használok erre) beleöntjü...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű