2 nagy natúr joghurt
2 db kígyóuborka
zúzott fokhagyma
olívaolaj
só
bors (ízlés szerint)
fél citromlé
kapor
cukor
Az uborkát durvára reszeljük. A joghurttal összekeverjük a fokhagymát, hozzáadjuk a citromlevet, kis cukrot. Ebbe belekeverjük az ubit, sót, borsot, kaprot!
A csirkemelleket hosszabb csíkokra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ha ezzel kész vagyunk, elkészítjük hozzá a pácot: összekeverjük az olívaolajat a lereszelt fokhagymával és a ró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kínai kelről a sötétebb zöld levélvégeket letépkedjük falatnyi méretűre. (a kínai kel ezen része használható leginkább salátaként, a keményebb részeit káposztasalátának szoktam e...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA káposztát apróra vágjuk, vagy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A répát és a hagymát is felaprítjuk és hozzákeverjük. A majonézt, a tejfölt, az ecetet és a fűszereket összedolgozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot beáztatjuk, megfőzzük, ill. a konzervet előkészítjük, lecsöpögtetjük.Ráöntök egy evőkanál vörösborecetet és három evőkanál olívaolajat. Sózom, borsozom, meghintem az apróra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű