2 nagy natúr joghurt
2 db kígyóuborka
zúzott fokhagyma
olívaolaj
só
bors (ízlés szerint)
fél citromlé
kapor
cukor
Az uborkát durvára reszeljük. A joghurttal összekeverjük a fokhagymát, hozzáadjuk a citromlevet, kis cukrot. Ebbe belekeverjük az ubit, sót, borsot, kaprot!
1. A megtisztított hagymát vékony karikára vágjuk. Enyhén megsózzuk, megcukrozzuk. 2. Az olajat a citrom kicsavart, leszűrt levével, a mustárral, paprikával jól összekev...
Elkészítési idő: 15 percA főtt burgonyát megpucoljuk, majd még melegen felszeleteljük. A hagymát karikára vágjuk, megpirítjuk, végül a MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel készült 1,5 dl alaplével...
Elkészítési idő:A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük és kihűtjük. Az almát meghámozzuk, felkockázzuk. A kukoricát lecsepegtetjük, az uborkát szintén kockára vágjuk. Az újhagymát karikázzuk, a...
Elkészítési idő: 1 óra