20 dkg tehéntúró
5 dkg natúr krémsajt
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál natúr joghurt
1 kígyóuborka
1 lilahagyma
só, bors
A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vagdossuk és belekeverjük, sózzuk és borsozzuk. Hűtőbe tesszük és hidegen kínáljuk kenyérrel, zsömlével.
A hozzávalókat meghámozzuk (paradicsomot nem kell), robotgéppel adagonként összevágjuk, vagy húsdarálón ledaráljuk. Egy nagy tálban 1 kg sóval jól elkeverjük, és 24 órát állni hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott paradicsomot sóágyra tepsibe tesszük. Hőlégkeveréses sütőben ......... fokon egy éjszakán át szárítjuk. Aljáról a sót leszedve ledaráljuk, üvegbe töltjük. Darálás u...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű--A virágokat vízben lemostam, eltávolítottam a porzójukat, lecsepegtetjük majd töltsük meg 10 dkg kockára vágott feta sajttal. vagy ömlesztett sajtot nyomunk bele Egy teáskan...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű1. A virsliket hosszában az oldalukon bevágjuk, sajtot töltünk bele, majd betekerjük baconnel. 2. Kis olajjal meglocsolt tepsibe rakjuk, majd néhány percig sütjük előmelegített...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz