-16 g kesudió
-11g kókuszreszelék
-1190 ml (kb) víz
-21 g rizs
- pár szem mazsola ( elhagyható)
A száraz alapanyagokat levesfőző gépbe tesszük, max jelzésig megtöltjük vízzel, és krémleves programon elindítjuk a gépet. Amikor lejár a program, magtej szűrővel egy üvegbe szűrjük. Megvárjuk, hogy kihüljön, és a hűtőbe tesszük.
Nagyon szépen habosodik.
A kávé nagyon jó vele egy kis rumaroma hozzáadásával.
A szŰrlemény mehet sütibe, vagy zabkásába, nem érdemes kidobni.
A vizet felmelegítjük, majd beleöntjük a cukrot. Miután felforrt és a cukor is elolvadt, levesszük a tűzről. Amikor még forró, akkor beletesszük a rozmaringot, majd lefedve körülbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet kimagozzuk, majd turmixoljuk. Hozzáadjuk a citrom kifacsart levét és az édesítőt. Az egészet egy kancsóba kanalazzuk, beletesszük a felkarikázott lime-ot és felöntjük a v...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA zabpelyhet a mézes tejben pár perc alatt puhára főzzük. Az alma magházát kivágjuk, és héjastul nagyobb darabokra vágjuk, lecsöpögtetjük citromlével, turmixba tesszük. Hozzáadju...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA friss kókusztejet a leírás szerint elkészítjük. Az ananászt és a narancsot megpucoljuk, daraboljuk. A darabolt gyümölcsöket és a kókusztejet simára turmixoljuk (akár botmixerre...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű