5 dkg nyílgyökérpor
20 dkg kókuszreszelék őrölve
10 dkg mandulaliszt
10 dkg napraforgómag őrölve
2 tojás
2 tk. kókusztej (elhagyható)
10 dkg eritrit
1 kávéskanál szódabikarbóna
13 dkg olvasztott kókuszvaj
Gyúrgyúr, nyújt, szaggat, süt kész. (170-180 fok, max. 7-8 perc.)
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Egy sütőpapírral kibélelt tepsiben aranybarnára pirítjuk a mandulaforgácsot öt-nyolc perc alatt. A mandulát, citromhéjat és a porcukor felét darál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Fagyasztóba tettem 15 percre. Ezután 3 mm-re nyújtottam,cakkos szaggatóval kiszúrtam. Egy nagy lemez tepsit befedtem sütőpapírral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darabokra tört csokit, tedd az üveg aljába. Majd tedd rá a mályvacukrokat. Előmelegített sütőben süssétek 8-10 percig 200 fokon! Ha aranybarnára pirult a cukor teteje, vegyét...
Elkészítési idő: 8-10 perc Nehézség: KönnyűElőször a tölteléket készítem el, mert a töltéskor teljesen hidegnek kell lennie. A tejet a cukorral felforralom, majd belekeverem a többi alapanyagot. Teljesen száraz, hideg, gyúr...
Elkészítési idő: 10 ó Nehézség: Könnyű