kevés vaj a pároláshoz
30 dkg mirelit vagy friss zöldségkeverék
2 nagy fej hagyma
kevés fehérbors,
vegeta,
őrölt kömény,
szerecsendió,
majoranna,
3-4 ek. szójaszósz
50 dkg spagetti tészta
2 tojás
A tésztát kifőzöm és hideg folyóvíz alatt teljesen átöblítem.
A kevés vajon üvegesre pirítom a durvára vágott hagymát, majd hozzáadom a zöldségeket, és a fűszerekkel ízesítem. Az egészet összepárolom, hogy a zöldségek puhák, és egy kicsit pirultak legyenek.
Amikor ez kész, hozzáadom a hideg tésztát, meglocsolom 3-4 evőkanál szójaszósszal, és pirítás közben összekeverem. Végül belekeverem a 2 tojást, amit előzőleg villával felvertem.
Gombával vagy répa-borsó-bab-kukorica tartalmú zöldségkeverékkel kapjuk a leginkább intenzív és keleties ízvilágot.
A hagymát megtisztítjuk, majd egészben a lábasban felhevített olívaolajra tesszük, és körbeforgatva pirítjuk 2-3 percig. A tüzet mérsékeljük, és a passzírozott paradicsomot a lába...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat és a tejet keverd habosra. A nedves komponenseket keverd össze a liszttel, sóval, szódabikarbónával – szép simára. Nagyon sűrű, egyáltalán nem folyós tészta, de ne ij...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA krumplit pucold meg, és vágd fel kisebb kockákra. Enyhén sós vízben főzd puhára körülbelül 15 perc alatt, majd szűrd le, és hűtsd langyosra. A kolbászt kockázd fel. A vöröshagymá...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű