25 dkg reszelt sajt
1 egész tojás
1 púpos evőkanál liszt
késhegynyi sütőpor
zsemlemorzsa a panírhoz
vagy fűszeres liszt
Összegyúrni,kisütni
1. A csicseriborsót négyszeres mennyiségű vízben beáztatjuk minimum 12-24 órára egy nagy tálban. Jócskán meg fog dagadni! A minimum 12 órát tartsuk, különben nem fog sikerülni! 2....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesA konzervet lecsöpögtetjük, de megtartjuk a levét. Az összes hozzávalót robotgépbe tesszük vagy rúdmixerrel krémesen simára pürésítjük. Ha túl sűrű, hozzáöntünk a csicseriborsó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat meghámozzuk, és kb. 2-3 mm vastagságúra szeleteljük őket. Az olajon a felkockázott bacont megpirítjuk, majd rádobjuk a zúzott fokhagymát, majd a spenótot is. Ha a spen...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tojásból, a tejből és a lisztből sűrű palacsintatésztát készítünk, melyet sóval, borssal ízesítünk. Egy tepsit zsírral kikenünk, egy kevés tésztát öntünk bele. Erre fektetjük a v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű