5 dkg vaj, petrezselyem, 3 kemény tojás, só
1. 5 dkg vajat megolvasztunk, beleteszünk sok finomra vágott petrezselymet.
2. Elvesszük a tűzről, belereszelünk sajtreszelőn 3 kemény tojást, megsózzuk.
3. Éppen csak egy pillanatra visszatesszük a tűzre, és lazán összekeverjük.
1. Hideg sülthöz melegen is, hidegen is szokatlan, újszerű köret. Állaga laza, könnyű.
A juhtúrót villával széttörjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót, jól összedolgozzuk, kis gombócokat formázunk belőle, panírozzuk és bő, forró olajban kisütjük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk, meghámozzuk, 2x2 cm-es kockákra vágjuk, majd sós vízben félpuhára főzzük. A petrezselyemzöldet felaprítjuk. Egy serpenyőben vajat melegítünk, és 2 másodp...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat erősen sós vízben kb. három percig főzzük, majd, ha letelt a három perc, a tűzről lehúzzuk, és további hét percig hagyjuk a forró vízben. Hét perc elteltével pedig azon...
Elkészítési idő: 40.50 perc Nehézség: KönnyűFelsosrás a következőkben
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz