1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
1 dl tejföl
4 dl víz
szükség szerint margarin
15 dkg rizs
szükség szerint olaj
10 dkg reszelt sajt
25 dkg darált hús
20 dkg fagyasztott zöldség
A 25 dkg darált húst kevés olajon előpároljuk. A 15 dkg nyers rizst előfőzés nélkül egy margarinnal kikent hőálló tál aljára tesszük, rárétegezzük a darált húst és a 20 dkg. fagyasztott zöldséget.
A MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot 4 dl vízzel összekeverjük és a zöldségre öntjük.
A tálat letakarjuk alufóliával és 190 fokon 45 percig sütjük, majd a tetejére 1 dl tejfölt és 10 dkg reszelt sajtot teszünk.
Visszatesszük a sütőbe alufólia nélkül és még 15 percig sütjük
A húst megpirítjuk olajon, majd fűszerezzük és 1-2 dl vízzel felöntve tovább főzzük. A karfiolt puhára főzzük, majd felvágjuk. A tepsi aljába belerakjuk, rá a húst, majd megint...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tésztát lobogó, sós vízben feltesszük főni. Míg a tészta fő, előkészülünk a mártáshoz: a gombát meghámozzuk, majd kisebb szeletekre vágjuk. Egy serpenyőben vajat hevítünk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágjon 48 vékony szeletet a paradicsomból és 63 a cukkiniból. A csirke szeleteket elsimítjuk, majd hosszában kettévágjuk. Megszórjuk Ducros ® Provençal keverékkel, majd rátesszük a...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű- A gombák héját lehúzzuk, a tönköt kivágjuk. (Utóbbit felhasználhatjuk pl. pörköltnek.) - A gombafejeket egy jénaiba vagy egy kisebb, kiolajozott tepsibe állítjuk, és meghi...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű