20 dkg tarhonya
5 db közepes burgonya
1 db nagyobb sárgarépa
1 aknál pirospaprika
só
3 l víz
A tarhonyát kevés olajon aranybarnára pirítjuk. Pirospaprikával meghintjük, vízzel felengedjük. Ekkor tesszük hozzá a karikára vágott répát, zöldséget. Ha a zöldségek félig megpuhultak hozzáadjuk a felkockázott burgonyát. Kb. még 15 percig főzzük, míg minden zöldség megpuhul, majd forrón tálaljuk.
A finomra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a tisztított és kockára vágott vegyes zöldséget, a kockára vágott sertéshúst vagy csirkemellet. Ezeket félig puhára pá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA megsült sütőtök húsát kikaparjuk (süthetünk külön ehhez is tököt, de ez egy tökéletes maradékfelhasználó recept is egyben). A vajat megolvasztjuk, hozzáadjuk a finomra vágott fo...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyűhagyma->párolom+zöldségek+paprika+vízzel felöntöm+vegeta-->ha forr bele a karfiol+végén a tészta :)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát felaprítjuk, zsíron megpároljuk 2. A gombát felszeleteljük, hozzáadjuk a hagymához és megfonnyasztjuk. 3. A kockára vágott húst fehéredésig sütjük. 4. Felön...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű