40 dkg brokkoli ( kb 2 főre)
2 dl tejszín
szerecsendió
só
bors
cukor
A brokkolit kis darabokra vágva ( szárát is ) kb 1 liter vízben vagy húslevesben megfőzzük 8-10 perc alatt.
A brokkolit turmixoljuk (kevesebb főzőlében)
2 dl tejszínnel felöntjük, egyszer felforraljuk, majd
szerecsendióval
sóval
borssal
cukorral ízesítjük .
A leveshez megpucoljuk és felaprítjuk a zöldségeket: a sárgarépát, a vöröshagymát, a karalábét és petrezselyemgyökeret. Aprítsuk fel a petrezselyemzöldet, amiből tegyünk félre egy...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyűlink
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️Az olajon üvegesre pároljuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a karikákra vágott sárgarépát és fehérrépát és alacsony lángon 10 percig dinszteljük. ◾️Közben a gombát 3-4 mm...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA ghee-n megpirítjuk kicsit a lisztet. Rögtön beleöntjük a paradicsomot, majd még a vizet és a cukrot, felforraljuk és kész.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű