40 dkg brokkoli ( kb 2 főre)
2 dl tejszín
szerecsendió
só
bors
cukor
A brokkolit kis darabokra vágva ( szárát is ) kb 1 liter vízben vagy húslevesben megfőzzük 8-10 perc alatt.
A brokkolit turmixoljuk (kevesebb főzőlében)
2 dl tejszínnel felöntjük, egyszer felforraljuk, majd
szerecsendióval
sóval
borssal
cukorral ízesítjük .
Az aprólékot és a zöldségeket hideg vízben feltesszük főni sóval, szemes borssal és a zöldségekkel. Takarékon főzzük, amíg a husik megfőnek. Ha megfőtt, a levest átszűrjük, a zöld...
Elkészítési idő: 60 percFazékba hagyma kocka, fej, farok, víz - 1 jó órát főz Halhúst lefejt, paszíroz, fazékba vissza, felforral. Bele 1 tk paprika, 2 halászlékocka, só - másfél órát főz. A halcsontok...
Elkészítési idő: 3 óra1. A foghagymát és a vöröshagymát vágd fel apróra és futtasd meg a vajon egy lábosban. 2. Szórd meg liszttel, majd öntsd rá a tejet és a zöldséglevest. 3. Kevergesd folyam...
Elkészítési idő: 30