-karalábé
-hagyma
-p.paprika
-fűszerek
-zöldég
hagyma-párolom+zöldségek+p.paprika+vízzel felöntöm+ízesítem+1 kanál liszt+víz :)
A vöröshagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, a répákat és a kolbászt pedig karikákra. Egy nagyobb fazékba tesszük a kolbászkarikákat, és olívaolajon megsütjük őket. Ha m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répákat megpucoljuk, és felkarikázzuk, a vöröshagymát felaprítjuk, a gombákat felvágjuk. A vajat megolvasztjuk, megfuttatjuk rajta a vöröshagymát, majd megszórjuk pirospaprikáva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéslapockát felteszem főni hideg vízben, lassú tűzön, majd amikor felforrt leszedem a habját a levesnek és hozzáteszem a csirke húsokat. Közben a keletkező habokat újra leszed...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát vágd nagyon apróra, kevés olajon vagy zsíron dinszteld meg, add hozzá a tosztított kockára vágott zöldségeket, kevergetve pirítsd át. Sózd, borsozd és öntsd fel a vízzel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű