220g margarin
491g cukor
4 tojás
240g liszt
150 g kakaópor
1tk sütőpor
1tk vaníliaaroma
1. olvasztott margarin + cukor + tojás + aroma
2. lisztes kakaós sütőporos keveréket hozzáadni
3. 180°C-on 25-30 perc alatt megsütni
Ne keverjük túl sokáig, mert tömör lesz a tészta!
Akkor kell kivenni a sütőből, ha még a fogpiszkálóra kicsit ragad a tészta.
Zöldséghámozóval vékonyan meghámozzuk a gyümölcsöket. Lábosba tesszük a héjakat annyi vízzel, amennyi éppen ellepi őket. Fölforraljuk, majd leszűrjük és leöblítjük. Ezt a művelet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingokat megfőzzük egyenként. Én a banános ízűvel szoktam kezdeni. Keverek bele rumaromát valamint banándarabokat. Aztán fogok egy edényt, bármilyen jó. Amilyen formát szeretné...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez a 2,5 dl tejben elkeverjük a búzadarát. Az 1 liter tejet a margarinnal, a cukorral és a vaníliás cukorral feltesszük főni, majd amikor felfőtt, belekeverjük a búzadar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összegyúrni, keleszteni. Kb. 1 óra múlva újra gyúrni, 30 percig pihentetni. Újra gyúrni, kisujjnyi vastagra nyújtani, kiszaggatni, konyharuhával letakarni, ha szépen megnőt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű