220g margarin
491g cukor
4 tojás
240g liszt
150 g kakaópor
1tk sütőpor
1tk vaníliaaroma
1. olvasztott margarin + cukor + tojás + aroma
2. lisztes kakaós sütőporos keveréket hozzáadni
3. 180°C-on 25-30 perc alatt megsütni
Ne keverjük túl sokáig, mert tömör lesz a tészta!
Akkor kell kivenni a sütőből, ha még a fogpiszkálóra kicsit ragad a tészta.
A sütőt előmelegítjük 150 fokra (gázsütőn 3-as fokozat), aztán sütőpapírt terítünk egy 40x30 cm-es sütőlemezre. Kibontjuk az első csomag rétestésztát, és a 6 lapot egymáson hagyva...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAZ ELKÉSZÍTÉSE A YOUTUBON VAN A FORRÁSNÁL VAN A LINK. Ha a megmaradt tojásfehérjével sütés elött bekenitek a tetejét, darált dió és cukor keverékébe márthatjátok.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a csipet sóval és a vajjal elkezdjük forralni. Amikor már forró, hozzáadjuk a cukrot és a rizst. Felforraljuk, majd takarékra vesszük és figyelve, gondosan időközönként meg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA gesztenyét, kekszet, cukrot, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk. A pudingokat a cukorral, tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra hű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű