Családireceptkönyv.hu

Ganache


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A torta megtöltéséhez(folyékonyabb)
Étcsokoládé-ganache:
300g tejszín
200g étcsokoládé

Tejcsokoládé-ganache:
200g tejszín
200g tejcsokoládé

Fehércsokoládé-ganache:
200g tejszín
300 g fehércsokoládé

Más csokoládéfajták( pl. epres milka)
200 g csokoládé
200g tejszín

Körbevonáshoz, alap a fondant alá( szilárdabb)
Étcsokoládé-ganache:
200 g tejszín
400 g étcsokoládé

Tejcsokoládé-ganache:
200 g tejszín
500 g tejcsokoládé

Fehércsokoládé-ganache:
200g tejszín
600 g fehércsokoládé

Más csokoládéfajták:
200g tejszín
500 g csokoládé

Ganache

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Albert kekszes nutellás sütemény
Albert kekszes nutellás sütemény

A kávét lefőzzük, majd kihűtjük és egyenként beleáztatjuk a kekszeket 2-3 másodpercre. 100 ml kávé (erős főzet), 100 g albert keksz A mascarponét elkeverjük a nutellával. 250 g...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ruman Imre
Epres szelet
Epres szelet

A lisztet keverjük össze egy csipet sóval, a sütőporral, a reszelt citromhéjjal, majd adjuk hozzá a zsírt (v. vajat), és kezdjük el összemorzsolni. Amikor már kezd morzsalékos lenn...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Porhanyós túrós félholdacskák
Porhanyós túrós félholdacskák

A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal. Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, majd egy órát meleg helyen kelesztjük. A mazsol...

Elkészítési idő: 1,30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Intelligens krémes
Intelligens krémes

◾️A tojásokat kettéválasztásával kezdünk. ▪️A fehérjét habbá verjük. ▪️A sárgáját az édesítővel fehéredésig keverjük. ◾️A sárgájához hozzáadjuk az olvasztott margarint, az átszi...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk