A torta megtöltéséhez(folyékonyabb)
Étcsokoládé-ganache:
300g tejszín
200g étcsokoládé
Tejcsokoládé-ganache:
200g tejszín
200g tejcsokoládé
Fehércsokoládé-ganache:
200g tejszín
300 g fehércsokoládé
Más csokoládéfajták( pl. epres milka)
200 g csokoládé
200g tejszín
Körbevonáshoz, alap a fondant alá( szilárdabb)
Étcsokoládé-ganache:
200 g tejszín
400 g étcsokoládé
Tejcsokoládé-ganache:
200 g tejszín
500 g tejcsokoládé
Fehércsokoládé-ganache:
200g tejszín
600 g fehércsokoládé
Más csokoládéfajták:
200g tejszín
500 g csokoládé
A beáztatott datolyát a banánnal pépesre turmixolni. Bele a kakaót, majd a kókuszlisztet. Aromát. A masszát egy kisebb tepsibe újnyi vastagságúra, tetejére a csokimázat (víz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-a mákot ledaráljuk -mindent összekeverünk az almát meghámozzuk , nagy lyukú reszelőn lereszeljük és igy keverjük a masszába -kivajazott vagy sütöpapirral bélelt formá...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA sütőt bekapcsoljuk, hogy jó meleg legyen. Majd a hozzávalókat egy tálba összekeverjük. Kicsit ragadós sűrű masszánk lesz, de nem kell tőle megijedni:-)A meleg sütőben úgy is sz...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA lisztet a szódabikarbónával, kakaóval cukorral elkeverjük, majd a margarinnal elmorzsoljuk. A tojással és annyi tejjel, hogy összeálljon, tésztát gyúrunk. A tésztának a 2/3-ad...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes