A torta megtöltéséhez(folyékonyabb)
Étcsokoládé-ganache:
300g tejszín
200g étcsokoládé
Tejcsokoládé-ganache:
200g tejszín
200g tejcsokoládé
Fehércsokoládé-ganache:
200g tejszín
300 g fehércsokoládé
Más csokoládéfajták( pl. epres milka)
200 g csokoládé
200g tejszín
Körbevonáshoz, alap a fondant alá( szilárdabb)
Étcsokoládé-ganache:
200 g tejszín
400 g étcsokoládé
Tejcsokoládé-ganache:
200 g tejszín
500 g tejcsokoládé
Fehércsokoládé-ganache:
200g tejszín
600 g fehércsokoládé
Más csokoládéfajták:
200g tejszín
500 g csokoládé
1. A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd 4 lapos sütünk belőle. 2. A pudingokat felfőzzük a cukros tejben, majd melegen beletesszük a margarint és elkeverjük. 3. A lapokat...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kissé összetört túrót a tejszínnel, porcukorral és a vanília rúd kikapart magjaival kikeverjük. A hideg 1.5 dl tejbe beleesszük a zselatinport majd lassú tűzön felolvasztjuk és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukorral a tojásfehérjét jó kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a sütőporos lisztet. Kipapírozott tepsibe (35 x 35 cm) kenjük egyenletesen, és 160 fokos (légkeveréses) sütőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat, p. cukrot elmorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk a tojás- sárgáját sima tésztává gyúrjuk. 1/2 óráig hűtőbe tesszük. Ezután 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk és korongokat szaggatu...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz