A torta megtöltéséhez(folyékonyabb)
Étcsokoládé-ganache:
300g tejszín
200g étcsokoládé
Tejcsokoládé-ganache:
200g tejszín
200g tejcsokoládé
Fehércsokoládé-ganache:
200g tejszín
300 g fehércsokoládé
Más csokoládéfajták( pl. epres milka)
200 g csokoládé
200g tejszín
Körbevonáshoz, alap a fondant alá( szilárdabb)
Étcsokoládé-ganache:
200 g tejszín
400 g étcsokoládé
Tejcsokoládé-ganache:
200 g tejszín
500 g tejcsokoládé
Fehércsokoládé-ganache:
200g tejszín
600 g fehércsokoládé
Más csokoládéfajták:
200g tejszín
500 g csokoládé
A kávét lefőzzük, majd kihűtjük és egyenként beleáztatjuk a kekszeket 2-3 másodpercre. 100 ml kávé (erős főzet), 100 g albert keksz A mascarponét elkeverjük a nutellával. 250 g...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA lisztet keverjük össze egy csipet sóval, a sütőporral, a reszelt citromhéjjal, majd adjuk hozzá a zsírt (v. vajat), és kezdjük el összemorzsolni. Amikor már kezd morzsalékos lenn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elmorzsoljuk a margarinnal. Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, majd egy órát meleg helyen kelesztjük. A mazsol...
Elkészítési idő: 1,30 perc Nehézség: Könnyű◾️A tojásokat kettéválasztásával kezdünk. ▪️A fehérjét habbá verjük. ▪️A sárgáját az édesítővel fehéredésig keverjük. ◾️A sárgájához hozzáadjuk az olvasztott margarint, az átszi...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű