Családireceptkönyv.hu

Ganache


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A torta megtöltéséhez(folyékonyabb)
Étcsokoládé-ganache:
300g tejszín
200g étcsokoládé

Tejcsokoládé-ganache:
200g tejszín
200g tejcsokoládé

Fehércsokoládé-ganache:
200g tejszín
300 g fehércsokoládé

Más csokoládéfajták( pl. epres milka)
200 g csokoládé
200g tejszín

Körbevonáshoz, alap a fondant alá( szilárdabb)
Étcsokoládé-ganache:
200 g tejszín
400 g étcsokoládé

Tejcsokoládé-ganache:
200 g tejszín
500 g tejcsokoládé

Fehércsokoládé-ganache:
200g tejszín
600 g fehércsokoládé

Más csokoládéfajták:
200g tejszín
500 g csokoládé

Ganache

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Alexandra
Francia mákos
Francia mákos

Lap, krém, piskóta, krém, lap, vékony krém, 10 dkg durvára vágott dió, + 1 e.k cukor karamellizálva rácsurgatjuk a tetejére.

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Éva
Kelt Piritől
Kelt Piritől

A hozzávalókból lágy tésztát dagasztunk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar piskótatekercs
piskótatekercs

A tojásokat a cukorral, sóval habosra verem. Addig verem, amíg az ujjamat beledugva nem cseppen le a kezemről. Ezt követően kanalanként hozzáadom a szódabikarbónával elkevert lisz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk