A torta megtöltéséhez(folyékonyabb)
Étcsokoládé-ganache:
300g tejszín
200g étcsokoládé
Tejcsokoládé-ganache:
200g tejszín
200g tejcsokoládé
Fehércsokoládé-ganache:
200g tejszín
300 g fehércsokoládé
Más csokoládéfajták( pl. epres milka)
200 g csokoládé
200g tejszín
Körbevonáshoz, alap a fondant alá( szilárdabb)
Étcsokoládé-ganache:
200 g tejszín
400 g étcsokoládé
Tejcsokoládé-ganache:
200 g tejszín
500 g tejcsokoládé
Fehércsokoládé-ganache:
200g tejszín
600 g fehércsokoládé
Más csokoládéfajták:
200g tejszín
500 g csokoládé
Lap, krém, piskóta, krém, lap, vékony krém, 10 dkg durvára vágott dió, + 1 e.k cukor karamellizálva rácsurgatjuk a tetejére.
Elkészítési idő: 1,5 óraA hozzávalókból lágy tésztát dagasztunk.
Elkészítési idő:A tojásokat a cukorral, sóval habosra verem. Addig verem, amíg az ujjamat beledugva nem cseppen le a kezemről. Ezt követően kanalanként hozzáadom a szódabikarbónával elkevert lisz...
Elkészítési idő: