• 50 g túró
• 30 g Szafi CH csökkentő liszt
• 1 tojás
• 3 ek. tej
• ízlés szerint édesítő
A hozzávalókat összekeverjük, majd kiolajozott gofri sütőben kisütjük.
ELKÉSZÍTÉS A sárga és barna piskóta hozzávalóit egy-egy tálban összekeverjük, majd sütőpapírral kibélelt, közepes tepsiben, 180 fokon külön-külön megsütjük a piskótalapokat. Míg...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejet felmelegítjük, majd megáztatjuk benne a feldarabolt kenyeret. Hagyjuk ázni, majd villával pépesre törkük. A felesleges tejet leöntjük, majd hozzáadjuk a tojást és a felolv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alaphoz a datolyát a vízzel turmixold le, édesítő nem kell hozzá. Ha nincs friss datolyád és aszaltat használsz, azt célszerű beáztatni és nem biztos, hogy ugyannyi száraz hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMásfél dl langyos tejben keverjük el a 2 evőkanál kristálycukrot, morzsoljuk bele az élesztőt és futtassuk fel (kb. 10 perc). A lisztet szitáljuk át, keverjük el benne a porcukrot,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű