- 75 dkg liszt
- 25 dkg porcukor
- 4 tojás
- 15 dkg zsír
- fél cs. sütőpor
Összegyúrjuk és formázzuk, sütjük.
1 A lap elkészítése: A tojásfehérjéket egy mély tálban elkezdjük robotgéppel felverjük, majd amikor már majdnem kész, kanalanként beletesszük a cukrot és teljesen keményre verjü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA tojásfehérjét beleütjük a robotgép táljába és addig verjük, amíg majdnem teljesen kemény habot nem kapunk. (kb. 2-3 perc) A porcukorba belekeverjük a keményítőt és a csipet sót....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta alapanyagait a meggy kivételével egy tálba tesszük. Robotgéppel simára kavarjuk. A kezdetekben csak 3 dl tejet adjunk hozzá, ha nagyon sűrű a massza, akkor öntsük csak bel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűelőször is előmelegítettem a sütőt 180 C fokra.(alsó-felső) A tészta hozzávalóit egy keverőtálba öntöttem, géppel (de kézzel is lehet) 1-2 perc alatt összedolgoztam, sütőpapírral...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű