7 tojás
6 tojás súlyának megfelelő liszt
7 tojás súlyának megfelelő cukor
1 kiskanál sütőpor
A tojásokat a cukorral 10 percig habosra keverjük, majd a lisztet apránként beleforgatjuk. Tortaforma aljára sütőpapírt teszünk, oldalát kivajazzuk – de nem muszáj. 40 -45 percig közepes hőfokon sütjük. Állaga rugalmas, igazán magasra növő piskóta lesz.
--A tojásokat óvatosan válaszd ketté, és a fehérjét egy csipet sóval verd kemény habbá. -A sárgákat keverd habosra a cukorral, a vaníliás cukorral, majd részletekben öntsd hozzá...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Közepestojásfehérjét kemény habbá verem majd hozzákeverem a többihez. TETEJÉT MEGSZÓRÓM CSERESZNYÉVEL, VAGY MEGGYEL. 175 fokon 30 perc kb a sütés. krém: 1 cs bio gesztenyemassza, 1 ba...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA vizet és az olajat gázon felhevítem, majd amikor már gyöngyözik beleszórom a lisztet és gyorsan keverem. Amikor sűrű a massza leveszem a tűzről. Robotgéppel keverem és egyesével...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször az epret készítsük el, mert mielőtt összeállítanánk a pohárkrémet, teljesen ki kell hűteni. Az epret alaposan mossuk meg, csepegtessük le, majd ízlés szerint daraboljuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű