7 tojás
6 tojás súlyának megfelelő liszt
7 tojás súlyának megfelelő cukor
1 kiskanál sütőpor
A tojásokat a cukorral 10 percig habosra keverjük, majd a lisztet apránként beleforgatjuk. Tortaforma aljára sütőpapírt teszünk, oldalát kivajazzuk – de nem muszáj. 40 -45 percig közepes hőfokon sütjük. Állaga rugalmas, igazán magasra növő piskóta lesz.
A meghámozott almákat nagylukú reszelőn megreszeljük. Egy tálban a citromsavval megszórjuk. a cukrot is hozzáadjuk, és rozsdamentes villával addig keverjük,amíg pürévé nem válik....
Elkészítési idő:A kifliket 1,5-2 centi vastagságúra szeletelem, és éjszakára száradni hagyom. Az almát meghámozom, lereszelem, vaníliás cukorral és fahéjjal ízesítem. A tejben feloldom a cukrot,...
Elkészítési idő:A vajat sajtreszelőn lereszeljük és 15 percig hagyjuk puhulni, ezalatt kimérjük a hozzávalókat. A lisztet a puha vajjal elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval tésztát gyúrunk. K...
Elkészítési idő: