zsiradék,
hagyma,
fokhagyma,
só,
bors,
majoranna,
paprika,
paradicsom,
sertéscomb, vagy lapocka
A hagymát a zsiradékon megdinszteljük, rányomjuk a fokhagymát, rá a kockára vágott husi, ízesítjük, kevés vízzelfelöntjük, ha megfőtt rizzsel, vagy sült kockakrumplival tálaljuk.
A húst nagy szeletekre vágjuk és kevés olajon mindkét oldalukat pirítjuk 2-3 percen át. A hagymát és a fokhagymát felszeleteljük, megdinszteljük, majd a fűszereket is rászórjuk és...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA húst a hozzávalókkal, összenyomott fogagymával és a fûszerekkel összegyúrom. Diónyi gombócokat formálok belôle. A hagymát apróra vágom csak úgy mint paradicsomot illetve a...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű1. Az egyik hagymát karikázd fel, s kevés zsíron (vagy olajon) pirítsd sárgára, adj hozzá egy fél kávéskanálnyi köménymagot, a káposztát, önts hozzá 3-4 dl vizet és párold puhára....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy tálban összekeverjük a kukoricadarát a liszttel, a keményítővel, a sóval, a borssal és az elhabart tojásokkal. Hozzácsorgatjuk a tejet, és alaposan kidolgozzuk a tésztát. Az ál...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű