menu

Családireceptkönyv.hu

Gombás búbos karaj


Írta:

Elk. idő: 45 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 szelet karaj csont nélkül
25 dkg gomba
10 dkg bacon
2 paradicsom
1 hegyes erős paprika
1 fej vöröshagyma
4 vékony szelet sonka
4 szelet trappista sajt

őrölt fehér bors
grill fűszerkeverék
5 dkg vaj
5 dkg liszt

Elkészítés:


A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk,grillfűszerrel megszórjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben, kevés vajon elősütjük majd a maradék zsiradékkal együtt egy tepsibe tesszük.

A vöröshagymát apróra a gombát szeletekre a bacont apró kockákra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felszeleteljük.

A bacont kipirítjuk, rádobjuk az apróra vágott hagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk amíg a levét elfövi.

Az elősütött karajszeletekre halmozzuk a pirított gombát, majd csípős paprika és paradicsom szeleteket teszünk rá. Betakarjuk egy-egy szelet gépsonkával és trappista sajt szeletekkel. Az egészet grillsütőben vagy előmelegített sütőben megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Gombás búbos karaj

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anya-mami
Fasírt - másképpen...
Fasírt - másképpen...

A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott beconnel körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , és 180 fokon légkeverős sütőbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Labancpecsenye
Labancpecsenye

--A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. -Hűtőbe tesszük egy órára. Közben feldaraboljuk a sajtot. Egy kisebb...

Elkészítési idő: 2 ora
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tünde
Kocsonya
Kocsonya

Vizet forralunk és a húsokat beletesszük. Kb. 5 perc forrázás után a vizet leöntjük róla a sok habbal együtt, a húsokat megmossuk, a fazekat tisztára mossuk és újból feltesszük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Császárszelet
Császárszelet

A hússzeleteket vékonyra klopfoltam, majd megsóztam és lisztbe forgattam. Nagy lábasban kevés olajat hevítettem, a húsok mindkét oldalát ropogós-pirosra sütöttem, majd a zsiradékb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk