- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül,
- 0,5 szál póréhagyma,
- 1 doboz medvesajt,
- 1 db piros kaliforniai paprika,
- 8 szelet paprikás szalámi,
- só,
- őrölt fehér bors,
A panírozáshoz:
- 20 dkg finomliszt,
- 3 tojás,
- 30 dkg zsemlemorzsa,
- 2 evőkanál szezámmag,
A sütéshez:
- étolaj,
A póréhagymát, paprikás szalámit és a kaliforniai paprikát vékonyabb csíkokra vágjuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A csíkokra vágott hozzávalókat összedolgozzuk a sajttal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, felgöngyöljük, majd a szokásos módon bepanírozzuk.
Panírozás előtt a szezámmagot keverjük össze a zsemlemorzsával.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Köretnek friss gombás rizst készítettem mellé.
A karfiolrózsákat forró sósvízben 2-3 percig előfőzzük. A zsemlét beáztatjuk a vízbe, majd kinyomjuk és szétmorzsoljuk. Nagyon apróra vágjuk a vöröshagymát, vagy lereszeljük, a fo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA sertéskarajt kiklopfoljuk, sózzuk. Lisztbe forgatjuk és olajon mindkét oldalát hirtelen megsütjük. A sonkát felvágjuk kicsi csíkokra. Olajon picit sütjük, majd hozzáadjuk a kuko...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: Közepes1. A húst kiklopfoljuk, megszórjuk sóval és borssal, majd minden szeletre teszünk egy sonkát, és rászórjuk a sajtot. 2. A húst félbehajtjuk, megtűzzük, olvasztott vajjal megloc...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz◾️A mártáshoz az olajon lepirítjuk az apróra vágott hagymákat, sózzuk, borsozzuk, rárakjuk a mustárt, a lecsepegtetett gombát, ráöntjük a tejszínt és felforraljuk. ◾️A sertésszüz...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű