-50 dkg darált hús
-3 tojás
-só
-bors
-petrezselyem zöldje
-fokhagyma
-kenyérmorzsa
-virsli
-császárszalonna
Összegyúrom a hozzávalókat mintha fasirtot készitenék csak kicsit keményebbre ezért kell a kenyérmorzsa hogy jól lehessen formázni ,ne legyen lágy.
A masszát 4 felé osztom kiformázom a testét,aztán belehelyezem a lábait, fejét,végül császárszalonnába csavarom.
Sütőpapiron 150 fokon szép pirossra sütöm 35-40 percig
A megmosott húst alaposan dörzsöljük be sóval és borssal, majd forró serpenyőben, kevés olajon minden oldalán adjunk egy kis színt a húsnak. A páchoz 4 evőkanál olajhoz adjuk ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Az oldalast megmossuk és összevágjuk kisebb darabokra. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük fűszervarázzsal, zúzott fokhagymával. Egy tepsiben tesszük zsír, és egy kis víz h...
Elkészítési idő: 2-óra Nehézség: Közepesa fasirt hozzávalóit összekeverjük ( a főttojáson kívűl) -egy őzgerinc formát kibélelünk a baconnal nem baj ha kilóg a formából -belesimitjuk a massza felét -rá ültetjük a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesA húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű