-50 dkg darált hús
-3 tojás
-só
-bors
-petrezselyem zöldje
-fokhagyma
-kenyérmorzsa
-virsli
-császárszalonna
Összegyúrom a hozzávalókat mintha fasirtot készitenék csak kicsit keményebbre ezért kell a kenyérmorzsa hogy jól lehessen formázni ,ne legyen lágy.
A masszát 4 felé osztom kiformázom a testét,aztán belehelyezem a lábait, fejét,végül császárszalonnába csavarom.
Sütőpapiron 150 fokon szép pirossra sütöm 35-40 percig
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk. A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a papri...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A fűszerezett sertésszeleteket megsütjük. 2. Amíg sülnek 1 tubus olvasztott sajtkrémet 1 kanál tejföllel a mikróban felmelegítünk, pirospaprikával és apróra vagdalt csemegeub...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézhúst zsírszalonnával 6 lyukú darálón ledarálni , marhahúst apró lyukú darálóval darálni , marhahúst leírt víz mennyiségével botturmixal fényes krémesre turmixolni 2, 3 dkg túrista...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHagymát szálasra, zsíron kicsit dinsztel, vége felé rá a szeletelt fokhagyma. Rá a felcsíkozott máj, kicsit később a majoranna, kicsit később a pirospaprika Felönt fél dl vízze...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes